o.b.® menstruační kalhotky

Vážení zákazníci,

s radostí vám představujeme nejnovější přírůstek do našeho sortimentu, který přináší revoluci v oblasti dámské intimní hygieny. Seznamte se s menstruačními kalhotkami o.b., které vám zajistí komfort a bezpečí až na 12 hodin!

Tyto znovupoužitelné menstruační kalhotky jsou navrženy s ohledem na vaše potřeby během silné menstruace. Díky pokročilé technologii FormFlex™ se kalhotky dokonale přizpůsobí tvaru vašeho těla a poskytnou spolehlivou ochranu proti protečení. Navíc, vrstva, která se dotýká vaší pokožky, je vyrobena ze 100% organické bavlny, což zajišťuje maximální pohodlí a šetrnost k vaší pokožce.

Kalhotky o.b. jsou k dispozici v klasickém střihu a nabízíme je v několika velikostech, aby si vybrala každá žena: XS/S, M/L, a XL/XXL. V balení naleznete 1 ks kalhotek, které lze snadno prát a používat opakovaně, což nejen šetří vaši peněženku, ale i životní prostředí.

Přidejte se k mnoha spokojeným ženám, které si již užívají pohodlí a jistotu těchto inovativních menstruačních kalhotek. Buďte připravená na každý den svého cyklu s klidem a sebevědomím, které vám o.b. menstruační kalhotky poskytují.

Těšíme se na vaši návštěvu a věříme, že se tyto kalhotky stanou nepostradatelnou součástí vaší intimní péče.

ob kalhotky iii ob kalhotky ii ob kalhotky