Salát Rumcajs

rumcajs 1 scaled

Suroviny

400 g točeného salámu,

80 g cibule,

120 g kyselých okurek,

100 g krájených sterilovaných paprik (bez nálevu),

Nakládané feferony dle chuti,

200 g majonézy,

100 g plnotučné hořčice,

5 g worcesteru,

10 g octa,

10 g cukru,

1,5 g pepře,

5 g soli.

Postup přípravy

Do mísy dáme sůl, pepř, majonézu, hořčici, ocet, worcester a důkladně promícháme.

Přidáme na půlkolečka nakrájenou cibuli, nasekané feferony, sterilované papriky na tenká kolečka nakrájený, oloupaný točeňák a okurky nakrájené také na kolečka.

Vše promícháme a necháme v lednici naležet do druhého dne.

Když budete chtít menší kolečka, tak klidně použijte jemné nebo vídeňské párky, ale „točeňák“ je klasika.